Så var det dags att åka på utställning igen!

Denna gången gick färden mot Halland och Tvååker. Vi åkte på torsdagen och väl framme i Tvååker så mötte vi upp med Fredrik och Chaarlie. medan jag trimmade det sista på Chaarlie så utnyttjade jag att Fredrik är utbildad kock och lär honom laga maten! (fiffigt va?)

Det blev en ganska sen kväll, men mycket trevlig!

Dagen efter var det inte så kul väder, det är skönt att man har ett stort tält som man kan gömma sig när det faller STORA regndroppar! smiley

Först ut var Zallie och hon var riktigt taggad, men skötte sig fint!

Kritiken löd: “mycket ovande, vackert huvud, mycket välkroppad, välvinklad. utmärkt päls och färg, en valp med stor potential”

Zoe gjorde också sitt bästa men när vi skulle in så föll regnet rejält, det är väl det som kallas svensk sommar har jag hört… smiley Zoe fick nöja sig med ett very good.

Chaarlie fick fin kritik, domaren tyckte bara att han skulle bli lite grövre och Fredrik visade honom fint som vanligt!

Även Zebbe hade framgångar och kunde efter dagen titulera sig SEUCH och DKUCH eftersom han tog sitt 10:e cert denna dag!

Dagen efter var det ingen sol, men väl uppehåll! Idag var det bara Zebbe och Zoe som skulle tävla. Zebbe blev BIR även denna dag och Zoe lutade som 4:e bästa tik med kritiken: “Utmärkt huvud och uttryck. Utmärkt hals, stram med mycket goda proportioner. Välvinklad med mycket bra ben och tassar. Utmärkta rörelser”

Vi stannade inte till finalen, det var nämligen två pojkar som var ganska trötta på sin mamma och på hundutställningar…