Denna helgen har det varit riktigt vårväder hos oss. Både lördag och söndag har Zallie fått följa med på den långa promenaden i skogen. Zallie klarade detta riktigt bra hon var lös nästan hela tiden och hon var före oss mesta delen av promenaden. I går kväll var hon riktigt trött efter promenaden och sov mestadels hela kvällen, men idag har hon inte varit särskilt trött och påverkad efter den. När vi var i skogen hittade hon på en hel del och var inte särskilt bekymrad över att vi och de andra hundarna var en ganska bra bit bort. Det blir nog att träna en hel del kontaktövningar med denna dam för att hålla henne kvar hos oss på promenaderna smiley

Hon är en “varannan dag ätare”, den ena dagen sätter hon i sig maten med stor aptit medan den andra dagen petar hon i maten och äter knappt tre mål. Så brukar mina valpar vara och jag blir aldrig särskilt orolig längre smiley

Denna veckan är ju valparna 12 veckor så jag vill bara påminna er om att det är dags att ta ytterligare en spruta och göra en avmaskning till! Jag vet att det inte bara är Zallie som tar sig ett extra löv eller lite jord när hon är ute och det följer en hel del otäcka saker med detta smiley

Vad jag har sett på bilderna på facebook så är det flera av hundarna som så snart de börjar tappa tänderna behöver limma sina öron. Detta gör vi i samband med valptrimmet vid 4 månader. Kom ihåg att beställa tid hos er trimmare eller om ni vill komma hit och få det gjort. Jag har en hel del att göra i april/maj så snälla hör av er så fort ni kan så vi hittar en tid som passar er!

Glöm inte att kamma era hundar och att använda underulls kniven/kardan för att få bort underullen/valpullen så ny fin päls kan komma fram!