Och med den alla vårkänslorna. Helt plötsligt blev det så mycket lättare att ha valp som ska tränas att bli rumsren. Jag har aldrig haft tidningar innanför dörren för valpen att kissa på utan försöker titta efter tecken på att valpen är nödig och hinna ut i tid. Att göra en valp rumsren går olika fort med olika valpar. Det är klart lättare om valparna varit ute innan de lämnar oss men i regel så brukar inte airedalevalpar vara svåra att få rumsrena.

Zallie verkar inte ha mycket som bekymrar henne, ute är det full fart och inne sitter hon fast i Zebbes skägg med sina sylvassa små tänder. Att han blir skogstokig på henne verkar föga bry henne. Kompostgallret som ska hindra henne att gå ut i hallen flyttar hon lätt undan med huvudet och kommer glatt tillbaka med en sko i munnen…

Ute finns det mycket gott att käka och jag brukar låta dem äta allt utom stenar modell större än grus. Det är därför ingen dum idé att göra en avmaskning/ormekur till om några veckor.

Det är riktigt roligt att se era små berättelser om hundarna och bilder på vad de hittar på. Fortsätt gärna med det!