Zallie och Ziggy ligger i hagen i källaren, de har lekt i köket hela eftermiddagen och varit ute i den stora hagen och lekt med Zoe, Zebbe och Zelda.

Det är kusligt tyst i huset och jag tror nog att valparna har känt på sig att det är något på gång, de har varit ovanligt lugna de här två dagarna och i morse var de inte särskilt “mathågade”.

Vi har städat och hela huset luktar Ajax istället för tidningar och kiss, hagen har blivit lite mindre och vi kommer plötsligt år vår träningsmaskin igen smiley

Att skicka sin valpkull till de nya ägarna är alltid något man gör med blandade känslor. Som uppfödare lämnar du över ansvaret till valpköpare som du valt ut noga och som du litar på. Dessa människor ska du sedan umgås mer eller mindre med i förhoppningsvis minst 10 år framöver och kunna prata om både stort och smått. Jag känner att jag har haft tur! Jag har alltid lyckats hitta bra hem till mina valpköpare och jag hoppas att de känner att jag är en uppfödare som bryr sig om dem. Det gör jag verkligen, ibland för mycket!

smiley

TACK TILL ALLA ER SOM HAR EN VALP FRÅN OSS, TACK FÖR ATT NI TAR HAND OM DEM PÅ BÄSTA SÄTT OCH FÖR ATT NI GÖR SÅ FIN REKLAM FÖR VÅR KENNEL!