Igår var veterinären här och besiktigade alla valparna. det var inget att anmärka på, vilket man som uppfödare tycker är mycket skönt!

Valparna fick också sina officiella namn, så låt mej presentera dem här:

Airepatrol’s The Angel Of Winter “Ziggy” är en av kullens busar, han missar aldrig ett galet upptåg. Han älskar mat och är en trygg och glad kille. “Ziggy” kommer att flytta till familjen Engel i Danmark.

Airepatrol’s Mr Winter “Rexter”. Minstingen i gänget som vuxit i kapp och är en riktig tuffing! Han talar högljutt om hur han vill ha saker och ting och gillar inte att vara ensam! Han hittar på massa bus och gillar att reteas med sina syskon. “Rexter” ska flytta till Margaretha och Jens i Sölvesborg.

Airepatrol’s Wizard In Winter “Isaac”. “Isaac” är kullen store och coole kille. Han vet hur allt ska vara och tar det mesta med ett upphöjt lugn. Han är först i matskålen och sist därifrån. När de andra far som skållade troll över golver tripar han bara lite snyggt över golvet för att se vad som händer. “Isaac” ska flytta till Lars-Erik och Brita i Emmaboda.

Airepatrol’s A Winter’s Tale “Eddie”. Han är den hund som alltid är först framme vid något nytt. Han älskar mat och har alltid varit sist kvar vid eller gärna i matskålen. En rolig hund med mycket “motor”. “Eddie” flyttar till Staffan och Marita i Hylte.

Airepatrol’s Wintertime Love “Tjek”. “Tjek” är en hund som bara finns där. Hon hänger med på allt och är fullständigt trygg i sin tillvaro. Hon ska flytta till Birgitte och Jacob i Danmark.

Airepatrol’s Winter Melody “Asta” har alltid utmärkt sig och synts i valpkullen. Dels för att hon är lite ulligare än de andra men också för att hon är ganska tuff. Störst bäst och vackrast är hennes motto! “Asta” flyttar till Lena i Stockholm.

Airepatrol’s A Hazyshade Of Winter “Zallie”. Stannar kvar hos oss på kennlen. Hon är en riktig känguru och klättrar och hoppar omkring. Hon står mer på två ben än på fyra.