Så var utställningssäsongen inledd.

Lördagen den 26 februari åkte vi ett gäng till Hässleholm och NordskånskaKK valputställning.

Alla tre valparna skötte sig utmärkt och fick fina kritiker och HP. Tack för att ni ville komma och visa era hundar! Zoe blev BIR-valp och Max blev BIM-valp.

Max

Mycket god typ o helhet. Mycket maskulin kraftfull hane. Utmärkt skallform. Välutfyllt nosparti. Mörka pigga ögon. Bra bett. Bra pigment. Fin överlinje. Utmärkt förbröst o bröstkorg. Goda vinklar. Välburen svans. Fina tassar. Utmärkt pälskvalitet. Rör sig med bra steglängd-när han vill. Utmärkt temperament.

Bim

Utmärkt typ och helhet. Mkt feminin och elegant tik. Utmärkt huvud och uttryck. Bra bett. Bra pigment. Välburna öron. Pigga mörka ögon. Vacker nacke. Bra rygg. Tillräcklig kropp. Goda vinklar. Välburen svans. Utmärkt pälskvalitét och färg. Fina tassar. Rör sig mkt väl med bra steg och elegans. Utmärkt temperament. Trevligt visad